Zinken dakgoten en zinkwerk

Bij een ambachtsbedrijf hoort passie voor het materiaal en het vak. Dakwerken met zink in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen worden verzorgd door ons. De specifieke eigenschappen van zink zorgen voor de perfecte uitstraling van moderne en oude gebouwen.

Zinken dakgoot

 

Bent u op zoek naar een zinken dakgoot, dan zit u hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bak- of mastgoot , dat is bij ons geen probleem. Wij kunnen u adviseren over zink. Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansie-onderdelen. Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc. Wij beschikken over de juiste faciliteiten om uw maatwerk tot in de puntjes te verzorgen. De dakgoten worden veelal op maat in 3-meter stukken aangebracht. Om uw nieuwe dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij u de gewenste zinken regenpijpen leveren, compleet met wrongen voor de afwerking van uw hemelwaterafvoer. Zo maakt u er een mooi geheel. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de gewenste vergaarbakken in zink.

Dakgoten reinigen

Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en schoonmaken van uw dakgoten

Goten

Dakgootfilters zijn een duurzame oplossing voor een lastig probleem; volle, lekkende goten op onbereikbare plekken. De filters zijn van gerycelde petflessen gemaakt en gaan daarom lang mee. Verder zijn ze voor elke maat dakgoot geschikt en kunnen ze op elke maat goot gemaakt worden. De terugverdientijd is ca 3,5 jaar.

c8f148b2-58a2-4ff2-b6db-38dfc213b207-large Goot Drean